1 uges ferie i Spanien er slut

I år gik sommerferierejsen til Mallorca, hvor vi har været tidligere. Altså på Mallorca, men vi var et nyt sted: Alcudia

Jeg erkender blankt at da navnet “Alcudia” kom på bordet hoppede og dansede jeg ikke af glæde. Alcudia forbinder jeg med negative ting og jeg kommer til at tænke på filmen “Selskabsrejsen” fra 1980.

Men heldigvis blev det Spanien og ikke Grækenland. Ferie er for mig også god mad og drikke og der er jeg meget mere til spanske tapas end til græsk taziki.

Nu er Alcudia bugten stor og jeg kan kun sige at hvor vi boede var der dejligt. Vandkanten lå 70 m fra lejligheden og der var gode restauranter bare et par 100 meter væk. Vi spurgte os frem til gode restauranter og blev ikke skuffet. En masse retter med alt godt fra havet og rigelig mængder af tapas.

Det mest hårde ved ferien var rejsetidspunktet: kl 05.55 fløj vi fra Kastrup, hvor vi SKULLE være to timer i forvejen, Dét var grimt ! Men vi havde en uge med 28-30 grader at se frem til…:-)

 

 

Henrik

Fik konstateret MS i 2009. Fra et job som Nordisk IT Chef i en international koncern til pensionist med tom kalender. Nu handler det om at skabe mening og kvalitet i hverdagen istedet for mange møder, rejser og videokonferencer. Det lykkes ofte ! - sorgen over tabet husker jeg og jeg kan stadig blive ked af det men det føles ikke helt så tungt mere.... Ophavsmand til bogen "Passion".

Skriv kommentar