Arbejde=Identitet

Er ens arbejde med til at definere hvem vi er som mennesker!!?

Jeg kan se og høre, at det er et emne der er meget oppe for tiden. Jeg tror det fylder en del for mange mennesker. Men jeg tror også at der er en del som går på arbejde, uden at tænke så meget over om de kan lide det eller ej. Det misunder jeg dem på en måde for.

For nogen, her iblandt mig selv, synes jeg at mit arbejde er en vigtig del af mit liv. Jeg skal kunne mærke at det giver mening for mig, det skal udfordre mig, og på den måde være med til at udvikle mig.

Men for mit eget vedkommende tror jeg også, at det hurtigt kan komme til at påvirke mit liv, i en sådan grad at jeg ikke bryder mig om det.

Der er en voldsom stigning af stresstilfælde på arbejdsmarkedet. Jeg skal selv passe på ikke at falde i den også. Jeg kan godt mærke at de urimelige høje krav fra ledelsen er med til at belaste min arbejdsmoral og mit engagement.

Derfor tvinger jeg mig selv til at stoppe op og mærke efter engang imellem. Er jeg fortsat glad for det jeg laver, giver det stadig mening, og er der balance i tingene.

Det er noget jeg lige har måtte tage stilling til igen, og må derfor gøre noget andet arbejdsmæssigt. Dette vil jeg skrive om i min næste blog.

 

Camilla

Jeg hedder Camilla, og jeg er 35 år. Jeg bor i Esbjerg med mine to drenge på henholdsvis 12 og 6 år. Derudover har jeg en søn på 18 år, som bor i Silkeborg. Jeg blev skilt i marts måned 2017. Jeg er uddannet sygeplejerske og har i mange år arbejdet i psykiatrien. Nu arbejder jeg på et døgnbehandlingssted for unge misbrugere uden for Kolding. Jeg fik konstateret attakvis sklerose for 2 år siden, og jeg vil skrive om mit liv med MS og om den svære tid, efter man får konstateret en kronisk sygdom.

Skriv kommentar