Årlig samtale omkring MS og mig.

Jeg har lige fået indkaldelse til besøg hos min neurolog på sygehuset. Jeg glæder mig til besøget, da jeg skal have svar på scanning. Vi plejer at have en god dialog omkring mig og MS, så jeg glæder mig til de samtaler.

Indtil videre har det været gode snakke, da jeg ikke har haft store udsving i mit sygdomsforløb – det er dejligt. Denne gang har jeg dog en udfordring med, som jeg vil snakke med lægen omkring. Jeg har indenfor de sidste ca 6 måneder fået dårligere syn på mine øjne.

Da jeg fik konstateret MS havde jeg udfordring med mit højre øje, og det er aldrig blevet super godt igen, men det venstre øje har været godt, så det har ikke givet mig udfordringer generelt, da det “gode” øje blot overtager. Nu har jeg fået udfordringer med mit venstre øje, så det er ikke super godt!

MEN MEN det behøver jo ikke at være MS som driller mig, det kan jo også bare være alderen. Jeg har købt billige briller i Brugsen som hjælper mig, men det er jo ikke den rigtige løsning – det ved jeg godt, men jeg “gider” ikke at skal igennem undersøgelse mm. Og ja, jeg er bange for at få besked på at MS er i udbrud….. Som min 17 årige datter ville sige ” Jeg MAGTER det bare ikke”….

Nu afventer jeg til min samtale med lægen, så må vi se hvad der sker. Hep lige på mig…..

 

 

Tove

Jeg hedder Tove. Jeg bor i det nordjyske med mine 2 børn og min kæreste. Jeg har et fuldstidsjob indenfor den finansielle verden. Jeg fik konstateret MS i 2007, hvor hele min verden "faldt sammen". Jeg fornægter ikke min sygdom, men forsøger at leve som om jeg ikke har MS..... Håber du har lyst til at følge min blog, hvor jeg vil skrive om mit liv med MS og mange andre ting.

Skriv kommentar