Av min arm!

Ups – tiden gik hurtigere end beregnet!

Jeg havde haft en plan om at skrive meget her til bloggen, mens jeg ville have al den gode tid på Sclerosehospitalet.

Men jeg prioriterede åbenbart anderledes… Jeg nød den gode træning og det skønne selskab – og ja – så gik tiden godt med det.

Nu er jeg for længst hjemme i Vorbasse. Kurt er her også. Og jeg er blevet færdigvaccineret. ”Av min arm” – siger jeg bare.

Nu vil jeg tage den lidt med ro – pylre lidt om min vaccinerede krop – og så glæder jeg mig til at skrive mere om det hele…

Lisbet

Jeg blev født sidst på året i 1977, så de 40 år er nået. Det har før skræmt mig mere, end det gør nu. Jeg elsker at være sammen med gode venner og familie, opleve noget nyt, rejse, hækle, lave/bygge smukke ting, spise god mad, bage og lave nye opskrifter, hoppe i trampolin, rutsje i rutsjebaner – gerne med vand, køre stærkt, svømme (om kap med fisk), læse, arbejde i haven, danse, spille spil, vinde, være i Mozambique, samarbejde for en god sag, undervise og at dele liv med min dejlige mand, Kurt, som jeg har været gift med siden år 2000. Jeg fik konstateret MS i 2002, og vi valgte børn fra nogle år efter, da jeg de første 5 år efter diagnosen var meget svag af MS. I 2009 til 11 var vi i Mozambique for at bygge landbrugsskole. Nu er vi rejst herned igen. Her på bloggen skriver jeg om dét, der optager mig, og de både gode og svære sider af mit liv med MS.

Skriv kommentar