Back to normal

Jeg skriver meget, om at DK er på vej til normalen, og det er fordi, det fylder meget for mig. Jeg kan næsten ikke forstå det. Jeg skal ikke vise Covid-pas mere. At jeg ikke skal isoleres mere som nærkontakt, at når jeg er på kursus i næste uge, ikke skal tage mundbindet på og af, når jeg skal igennem receptionen eller hente mad.

Jeg skal i parken i aften med mange af mine venner og se Minds Of 99 med 49999 andre mennesker. Vi skal skåle, synge, kramme og vi skal videre i byen og danse. Jeg kan næsten ikke være i mig selv af bare glæde og forventnings fryd! Det er 2 år siden, jeg har været på en klub/diskotek. 2 år! I aften er jeg ung igen, og i aften er Danmark normal igen.

Martin

Jeg er 32 år gammel og bor på Nørrebro med min kæreste og 2 små børn. Til daglig arbejder jeg som skolelærer i København, hvor jeg underviser børn og unge. Jeg har altid levet et aktivt liv, hvor fodbold har fyldt rigtig meget, da jeg har en baggrund som elitefodboldspiller. Jeg fik stillet MS diagnosen i 2008, men jeg lever et helt normalt liv som alle andre, “normale” mennesker. Følg mit liv, beskrevet herinde på bloggen, hvor jeg blandt andet vil skrive om mit liv som far, kæreste, og en stadig forholdsvis ung mand med MS. Man er altid velkommen til at skrive kommentarer i kommentarfeltet.

Skriv kommentar