Beslutningen gjorde lidt ondt

Jeg fotograferer som du måske ved og har flere kameraer jeg bruger. Jeg bruger dem forskelligt og til forskellige ting. Fx har jeg et Leica Q – skulle du ikke vide det (rolig; du er tilgivet !) så er Leica legendarisk ! Det er tysk, lavet i hånden i Tyskland og de sælger på verdenplanen som Canon gør i Danmark. Det er altså et meget stort mærke.

Leica fyldte 100 år i 2014 og der er ikke tal på hvor mange store fotografer der gennem tiden har skudt med Leica. Det er er kameraernes Rolls Royce og Bently. Så simpelt kan det siges. En af årsagerne er deres tilgang til fotografi: selve kameraerne er ikke flyldt med features og knapper. Det er holdt simpelt, Det er fotografi i sin essens. Deres objektiver, som kan bruges på andre fabrikater er ligeledes legandariske. Det skyldes nok deres tilgang – hvert objektiv bliver testet og vurderet af et menneske. For det er vigtig at objektivet har den rigtige sjæl og ikke kun de rigtige specifikationer.

Det lyder vildt – jeg ved det men med Leica taler vi LOVE og kærlighed er hundedyr 🙂

Anyways. Efter lang tids grublen har jeg solgt det. Kommer jeg til at fortryde ? Muligvis, det har jeg gjort før når jeg har solgt noget. Når man køber noget skal man være glad for det – og det har jeg været – men jeg er ikke følelsesmæssigt knyttet til ting. Så skulle jeg fortryde lever jeg også med det.

Henrik

Fik konstateret MS i 2009. Fra et job som Nordisk IT Chef i en international koncern til pensionist med tom kalender. Nu handler det om at skabe mening og kvalitet i hverdagen istedet for mange møder, rejser og videokonferencer. Det lykkes ofte ! - sorgen over tabet husker jeg og jeg kan stadig blive ked af det men det føles ikke helt så tungt mere.... Ophavsmand til bogen "Passion".

Skriv kommentar