Besøg hos MS-lægen

Som jeg skrev om i mit tidligere indlæg har jeg været til mit årlige tjek hos lægen omkring MS. Jeg var mental klar til at fortælle om alle de små skavanker som jeg har i min daglige dag. Jeg var sikker på, at der var en løsning og måske en sammenhæng med MS…….men jeg blev klogere.

Min søde MS-læge kunne fortælle mig, at det var alt andet end en sammenhæng med MS! Altså må jeg leve med de skavanker med dårligt knæ og dårlig ryg – eller også må jeg søge egen læge, som sikkert starter forfra med besøg hos speciallæge, scanning mm….. JEG ORKER DET IKKE!

Nu er jeg klar til sommerferie, så måske kan fridage, sol og varme hjælpe på de små skavanker jeg har – jeg har da lov at håbe.

Tove

Jeg hedder Tove. Jeg bor i det nordjyske med mine 2 børn og min kæreste. Jeg har et fuldstidsjob indenfor den finansielle verden. Jeg fik konstateret MS i 2007, hvor hele min verden "faldt sammen". Jeg fornægter ikke min sygdom, men forsøger at leve som om jeg ikke har MS..... Håber du har lyst til at følge min blog, hvor jeg vil skrive om mit liv med MS og mange andre ting.

Skriv kommentar