Certificeret psykoterapeut

Nu kan jeg kalde mig certificeret psykoterapeut. Jeg bestod eksamen, og over 5 års rejse er nu afsluttet.

På mange måder er det kun lige begyndt. Personlig udvikling tror jeg aldrig på man bliver færdig med, der vil altid dukke noget op, som kræver at man reflekterer, eller måske det er relevant at arbejde med det terapeutisk.

Det er en livslang proces, og jeg kan kun blive klogere og klogere på mig selv. Specielt i mit nuværende arbejde, og med de klienter jeg har privat.

Hver gang jeg har en klient, vil jeg, hvis jeg ikke er opmærksom på mig selv, sætte en dagsorden for klienten, som egentlig ikke er klientens, men er min. Måske er det genkendeligt det der er problematisk for klienten, og kender det fra mig selv. Så har jeg en hypotese, og det er der som sådan ikke noget i vejen med, men jeg skal være meget varsom og i samarbejde med klienten skabe klarhed over den konflikt eller besværlighed klienten oplever.

Så hver gang jeg har en klient, bliver jeg opmærksom på noget i mit indre. Mit liv er en rejse, rundt i mit indre farverige univers:)

 

Camilla

Jeg hedder Camilla, og jeg er 35 år. Jeg bor i Esbjerg med mine to drenge på henholdsvis 12 og 6 år. Derudover har jeg en søn på 18 år, som bor i Silkeborg. Jeg blev skilt i marts måned 2017. Jeg er uddannet sygeplejerske og har i mange år arbejdet i psykiatrien. Nu arbejder jeg på et døgnbehandlingssted for unge misbrugere uden for Kolding. Jeg fik konstateret attakvis sklerose for 2 år siden, og jeg vil skrive om mit liv med MS og om den svære tid, efter man får konstateret en kronisk sygdom.

1 Kommentar

  1. Camilla,

    Stort tillykke !

Skriv kommentar