Corona, Corona, Corona, juleferie, barsel og kom så i gang

Lige før jul (starten af december) fik Leo, min søn, Corona for første gang. Der gik ca. 5 dage mere, og så havde min datter fået konstateret Corona. Herefter gik der igen 5 dage, og så var det min tur til at få Corona. Heldigvis blev ingen af os syge, så det var jo trods alt rigtigt rart for os. Det var til gengæld ikke så rart, at Mai Britt nærmede sig terminsdatoen. Hvis Mai Britt fik Corona, kunne det påvirke fødslen, og hvis Mai Britt skulle føde, imens jeg havde Corona, kunne jeg ikke komme med til fødslen. Så I 8 dage gik Mai Britt og jeg rundt med mundbind på herhjemme, og lignede en dårlig parodi på en Sci-fi-komedie. Alle disse Corona-tilfælde gjorde naturligvis også, at jeg ikke kunne komme på arbejde. Det var ikke særlig fedt. Man føler, at man lader sin kollegaer i stikken, når man ikke engang har det dårligt.

Præcis den dag, hvor jeg blev fri af isolation, havde jeg juleferie. Imellem jul og nytår fik vi mit tredje barn, og så skulle der jo også lige afholdes 14-dages barsel. Jeg er fuldstændig ude af ”arbejdsform”, og det er virkelig hårdt at komme op i gear igen. Mine tanker går ud til kolleager rundt omkring i Danmark, der må løbe ekstra for at få arbejdspladsen til at løbe rundt. Jeg synes virkelig de danske borgere, kan være stolte af sig selv. Lad os håbe, vi snart er på den anden side, og at vi begynder at få normale tilstande igen, og ikke længere i vores levetid skulle leve i en pandemisk tid igen!

Martin

Jeg er 32 år gammel og bor på Nørrebro med min kæreste og 2 små børn. Til daglig arbejder jeg som skolelærer i København, hvor jeg underviser børn og unge. Jeg har altid levet et aktivt liv, hvor fodbold har fyldt rigtig meget, da jeg har en baggrund som elitefodboldspiller. Jeg fik stillet MS diagnosen i 2008, men jeg lever et helt normalt liv som alle andre, “normale” mennesker. Følg mit liv, beskrevet herinde på bloggen, hvor jeg blandt andet vil skrive om mit liv som far, kæreste, og en stadig forholdsvis ung mand med MS. Man er altid velkommen til at skrive kommentarer i kommentarfeltet.

Skriv kommentar