Corona-ferie

Jeg har været nødsaget til at holde ekstra ferie på grund af Corona. Vi havde planlagt ferie i maj med nogle venner. Det er naturligvis aflyst, så derfor var det oplagt, at jeg afholdte noget ekstra ferie nu. Det har også været heldigt, da vi har haft super fint vejr. Det har betydet, at jeg har været på golfbanen stort set hver dag, og jeg har også fået nye golfjern.

95065762_158431645593166_7437220302385315840_n

Jeg har spillet golf i en del sæsoner nu, og spiller i handicap 30, og jeg har spillet i det handicap i lang tid, så jeg tænkte at der skulle nyt udstyr til at jeg kan komme længere ned i handicap.  Det er første gang jeg har købt nye golfjern. Jeg startede med et brugt sæt. Det har været fint, men nu var tiden til et nyt sæt. Og jeg siger dig bare….. Jeg spiller fantastisk med det nye sæt :-).

 

Tove

Jeg hedder Tove. Jeg bor i det nordjyske med mine 2 børn og min kæreste. Jeg har et fuldstidsjob indenfor den finansielle verden. Jeg fik konstateret MS i 2007, hvor hele min verden "faldt sammen". Jeg fornægter ikke min sygdom, men forsøger at leve som om jeg ikke har MS..... Håber du har lyst til at følge min blog, hvor jeg vil skrive om mit liv med MS og mange andre ting.

Skriv kommentar