Dejligt gensyn med mit ”første barn”

Jeg passede for snart mange år siden en dreng ved navn Carl. Carl havde udfordringer i sin børnehave, hvor jeg arbejdede og efter Carl stoppede, begyndte jeg at passe Carl privat. Det gjorde jeg i næsten 3 år, og det var en tid, hvor jeg knyttede et stærkt bånd til Carl og hans familie. Jeg passede ham som regel et par gange om ugen, og har også haft ham til overnatning flere gange, når familien havde brug for det. Dermed blev han på en måde, ”mit første barn”.

Efter jeg selv grundlagde min egen familie, har tiden og besøgene været få. Carls mor tog for kort tid siden igen kontakt, og vi aftalte at mødes en søndag eftermiddag. Dette var et fantastisk gensyn. Carl er blevet en stor dreng, men stadig den reflekterende og relations søgende dreng som jeg husker. Han legede fantastisk godt med Leo, og Leo fik hans gamle Lego vækkeur, som nu står på Leos værelse. Leo har ikke snakket om andet end Carl, og hvornår vi skal se ham igen. Det skal vi helt sikkert snart igen!

Carl er faktisk grunden til at jeg arbejder med udfordrede elever. Han gav mig lysten til at ændre børns livsvilkår og det er jeg ham evig taknemmelig for.

IMG_0990

Pga. af rettigheder, får I kun et billede af mig og Leo fra legepladsen. Men Leos og mit ansigt bevidner om vi havde haft en god dag :-)

 

Martin

Jeg er 30 år gammel og bor på Nørrebro med min kæreste og 2 små børn. Til daglig arbejder jeg som skolelærer i København. Jeg lever et aktivt liv, hvor jeg spiller fodbold, badminton, og dyrker crossfit i min fritid. Jeg fik stillet MS diagnosen i 2008, men jeg lever et helt normalt liv som alle andre . Følg mit liv herinde på bloggen, hvor jeg blandt andet vil skrive om mit liv som far, kæreste, og en stadig forholdvis ungmand med MS.

Skriv kommentar