Den svære samtale

Kender du det? Du skal i gang med en samtale – en svær samtale. Den kan ende med du får ret, det kan ende med du gør en anden ked af det, det kan ende med du mister ansigt, det kan ende med du får et samarbejde. Det kan ende med du sætter dig selv på spidsen. Det er aldrig rart!

Vi skal øve os i at tage de samtaler. Oftest kommer der en større forståelse for andre og for sig selv. Det er utroligt udviklende men det kræver mod. Det er klart. Det kan være med en kæreste, personalet i dine børns institutioner, og på arbejdet. Forhåbentligt lærer man at styre de fysiologiske udforinger ( tør mund, stamme, opblusset hoved). Det der kan gøre, at du trækker dig fra det du gerne vil sige, til bagefter at have ønsket du havde sagt det. Øvelse gør mester, og jeg vil øve mig i dag.

Martin

Jeg er 30 år gammel og bor på Nørrebro med min kæreste og 2 små børn. Til daglig arbejder jeg som skolelærer i København. Jeg lever et aktivt liv, hvor jeg spiller fodbold, badminton, og dyrker crossfit i min fritid. Jeg fik stillet MS diagnosen i 2008, men jeg lever et helt normalt liv som alle andre . Følg mit liv herinde på bloggen, hvor jeg blandt andet vil skrive om mit liv som far, kæreste, og en stadig forholdvis ungmand med MS.

Skriv kommentar