Der er nu gode ting imellem

Jeg har skrevet en del blogs gennem tiden og da der ikke er tale om store litterære værker glider de jo lige så stille ud i den umiddelbare glemsel. Og så er det jo godt vi har internet, som aldrig glemmer. Og at jeg har #throwbackthursday – torsdagen, hvor man, og jeg gerne må gå lidt tilbage i tiden og genopfrisker, genopdager og ser at der faktisk er gode ting i den digitale skraldespand.  Og helt i tråd med tiden kan meget bruges og genbruges – en støveklud, lidt knofedt og en masse lak og tingene er så gode som nye. Gammel vin på nye flasker ? Jo jo, men det er en stor del af konsulent og kursusbranchen jo også.

Kort faldt jeg over min “MS Survival Guide”, som jeg lavede i 2016. 2016 ! Lysår fra nu. Det var en essens at min ebog “Lakrids, tak !” og var meget kort:

Du skal sige “nej” – Tilgiv dig selv – Kom igang i med lugejernet

Der hører naturligvis, når det er mig, lidt flere ord til, men det var korte overskrifter.

Nu læste jeg den igen her snart fem år efter. Og det gav stadig god mening for mig. Uden at have tænkt på den guide som sådan kan jeg nu se at tankerne og ideerne har slået rødder i mig og at jeg bruger dem ubevidst. Ikke at jeg vil bilde hverken dig eller mig selv ind at jeg altid efterlever det.

Jeg er lidt forsigtig med at gå tilbage i tiden for jeg kan ofte blive hængende og dét tjener intet formål men det er nu meget sjovt. Også at se at ikke al det jeg har skrevet igennem årene er sludder og pølsesnak.

 

 

Henrik

Fik konstateret MS i 2009. Fra et job som Nordisk IT Chef i en international koncern til pensionist med tom kalender. Nu handler det om at skabe mening og kvalitet i hverdagen istedet for mange møder, rejser og videokonferencer. Det lykkes ofte ! - sorgen over tabet husker jeg og jeg kan stadig blive ked af det men det føles ikke helt så tungt mere.... Ophavsmand til bogen "Passion".

Skriv kommentar