Det blev et eventyr efter febertræerne

Så er vi hjemme igen efter vores lille eventyr. Lille betegner tiden, men ikke strækningen eller glæden! 1.330 km fik vi kørt på fire dage.

Jeg er ved at arrangere en rejse til næste år for en ret stor gruppe nordjyder, der skal opleve Sydafrika, Swaziland og Mozambique. Og da kundeservice og meddelsomhed ikke just er begreber, der blev opfundet i det sydlige Afrika, fik jeg Kurt med på en lille pilotrejse, så vi kan være sikre på, at vi har valgt nogle gode steder at besøge.

I Sydafrika kunne vi skyde genvej gennem Kruger Park. Kort efter grænsen fra Mozambique tog vi Crocodile Bridge, den første gate ind i parken. Og vi var end ikke kommet helt til betalingsindgangen, før vi mødte denne kæmpe flok elefanter på vej over vejen. De fleste gik over, mens vi endnu var lidt derfra. Da vi så troede, de var væk, og kørte ned til broen, var der pludselig flere.

Jeg ved godt, at jeg før har vist et par elefanter i aktion. Men jeg bliver nødt til at dele disse også. I min verden vejer elefanter og eventyr op for rigtig mange af de dårlige dage med MS.

PS. Vi var også heldige med krokodillerne. Der var endda op til flere i floden i baggrunden.

Lisbet

Jeg blev født sidst på året i 1977, så de 40 år er nået. Det har før skræmt mig mere, end det gør nu. Jeg elsker at være sammen med gode venner og familie, opleve noget nyt, rejse, hækle, lave/bygge smukke ting, spise god mad, bage og lave nye opskrifter, hoppe i trampolin, rutsje i rutsjebaner – gerne med vand, køre stærkt, svømme (om kap med fisk), læse, arbejde i haven, danse, spille spil, vinde, være i Mozambique, samarbejde for en god sag, undervise og at dele liv med min dejlige mand, Kurt, som jeg har været gift med siden år 2000. Jeg fik konstateret MS i 2002, og vi valgte børn fra nogle år efter, da jeg de første 5 år efter diagnosen var meget svag af MS. I 2009 til 11 var vi i Mozambique for at bygge landbrugsskole. Nu er vi rejst herned igen. Her på bloggen skriver jeg om dét, der optager mig, og de både gode og svære sider af mit liv med MS.

Skriv kommentar