Det er ikke så svært

Kurt på vejAf en besynderlig grund har den gamle Krumme-sang kørt i mit hoved hele formiddagen: ”Det er ikke så svært, når man først får det lært.”

Ja, det er meget mærkeligt, hvor den kom fra. For det er ikke sådan, det hænger sammen lige nu.

Jeg skal flyve til Danmark om ti dage. Og det er ikke så nemt. Faktisk har jeg endnu ikke fundet en løsning – og jeg har indtil videre talt i telefon i syv timer i dag for et komme frem til en udvej. Danmark vil have en negativ coronatest, der ikke er ældre end 24 timer ved afrejse. Det betyder, at svartiden højst må være 22 timer, da testen skal vises ved check-in. Det er ikke muligt i Mozambique.

Jeg har endnu ikke en løsning. Men jeg skulle gerne finde en.

Det er ikke så svært!

Lisbet

Jeg blev født sidst på året i 1977, så de 40 år er nået. Det har før skræmt mig mere, end det gør nu. Jeg elsker at være sammen med gode venner og familie, opleve noget nyt, rejse, hækle, lave/bygge smukke ting, spise god mad, bage og lave nye opskrifter, hoppe i trampolin, rutsje i rutsjebaner – gerne med vand, køre stærkt, svømme (om kap med fisk), læse, arbejde i haven, danse, spille spil, vinde, være i Mozambique, samarbejde for en god sag, undervise og at dele liv med min dejlige mand, Kurt, som jeg har været gift med siden år 2000. Jeg fik konstateret MS i 2002, og vi valgte børn fra nogle år efter, da jeg de første 5 år efter diagnosen var meget svag af MS. I 2009 til 11 var vi i Mozambique for at bygge landbrugsskole. Nu er vi rejst herned igen. Her på bloggen skriver jeg om dét, der optager mig, og de både gode og svære sider af mit liv med MS.

Skriv kommentar