Det er om at være tidligt ude

Igen i år står den på sommerferie i Danmark – og det er meget fint, hvis vejret arter sig nogenlunde. En uge med regn er langt fra optimalt.

Allerede i januar  besluttede vi os for at sommerferien skulle holdes i Danmark igen. Primært fordi at Covid-19 situationen så dyster ud og vi var langt fra sikker på at der ville blive åbnet i tilstækkelig grad for rejser til varmere himmelstrøg.

Men også for vi i 2020 holdt noget ferie på Bornholm, som var supergodt ! Desværre er Bornholm blevet meget populært, hvilket afspejler sig i priserne…

Men det er om at være ude i god tid ligemeget, hvor man skal til, hvis man gerne vil have stor indflydelse på hvad man skal og hvad det skal koster.

Summa et summarum går turen til en ferielejlighed ved Vestkysten. Vi har været der før men det er nogle år siden nu. Men vi glæder os til et gensyn !

Henrik

Fik konstateret MS i 2009. Fra et job som Nordisk IT Chef i en international koncern til pensionist med tom kalender. Nu handler det om at skabe mening og kvalitet i hverdagen istedet for mange møder, rejser og videokonferencer. Det lykkes ofte ! - sorgen over tabet husker jeg og jeg kan stadig blive ked af det men det føles ikke helt så tungt mere.... Ophavsmand til bogen "Passion".

Skriv kommentar