Det gode vejr

Vi nyder at holde ferie i det gode vejr. Vi får lavet en masse ting i haven og vi svinger også malerpenslen indenfor, så vi kan faktisk godt kalde det en aktiv ferie.

Vi har tvunget ferie pga Corona, men det er faktisk blevet en super god uge, hvor vi har fået lavet en masse af de ting som vi gerne vil have gjort. En større oprydning i garagen har været tiltrængt i længere tid, og et mindre skur i baghaven har også fået en oprydning i ferien.

Vi har brugt mange timer på matriklen i denne uge – primært pga Corona, og det har faktisk været en god oplevelse. Vi har været sammen som familie. Vi har selvfølgelig ikke haft gæster, så vi har nydt hinandens selskab i det gode vejr.

94419802_2554836971501148_5087515004085731328_n

Nu vender vi tilbage til arbejde – stadig med hjemmekontor.

Tove

Jeg hedder Tove. Jeg bor i det nordjyske med mine 2 børn og min kæreste. Jeg har et fuldstidsjob indenfor den finansielle verden. Jeg fik konstateret MS i 2007, hvor hele min verden "faldt sammen". Jeg fornægter ikke min sygdom, men forsøger at leve som om jeg ikke har MS..... Håber du har lyst til at følge min blog, hvor jeg vil skrive om mit liv med MS og mange andre ting.

Skriv kommentar