Det klassiske tilbageblik

Unknown

Jeg tror i den tid, jeg har skrevet på bloggen, har jeg altid lavet et tilbageblik på årets gang, og det gør jeg naturligvis også i år, og denne gang er der også lidt at berette om.

Først vil jeg fremhæve min lille families Thailands tur. Den var simpelthen så fantastisk, og den har givet rejselysten et ekstra nøk. Efter en tur til Asien og et sammenlægningsprojekt i lejligheden er kassen dog tom, så det helt store eventyr kommer vi nok ikke ud på lige med samme. Så snart jeg kan, tænker jeg at tage overlov fra arbejdet, og igen tage familien et sted i verden, hvor vi kan udleje rejsedrømmen og koble af. Det kan jeg varmt anbefale alle familier, singler, og kærestepar.

En lejlighed på 62 kvadratmeter er nu blevet til 130. Vi er meget tæt på mål, og selvom at det tog lidt ekstra tid end forventet, så er jeg meget glad og tilfreds. Der er altid mere man kan tage fat i, men med 2 børn og fuldtidsarbejde, syntes jeg faktisk det er gået stærkt, samt et slutprodukt der er blevet flot. Det føles som om jeg altid har boet i den sammenlagte lejlighed, så det må siges at være den helt rigtige beslutning!

Jeg er også begyndt på fodbold igen. En sport som jeg egentlig havde lagt på hylden, har jeg i den grad taget frem igen og pustet støvet af. Det har givet mig så meget! Jeg har fået nye fantastiske venner, gamle bekendtskaber mødes jeg igen med, og sulten efter at vinde og forbedre mig er en fantastisk følelse. Det har givet uvurderlige sociale og sportslige oplevelser i dette år, som jeg ikke vil være foruden.

Til sidst vil jeg nævne min gamle far. Han er gået på pension, og en epoke er afsluttet. Min far har altid været yderst dedikeret til sit arbejde, og nu skal han begynde at dedikere sig til andre ting i tilværelsen, hvilket jeg er sikker på bliver svært, men også en ny rejse for min far jeg under ham.

Jeg kunne i øvrigt blive ved. Jeg er blevet forlovet, har haft 30 års fødselsdag, for første gang følt mig god til mit arbejde, osv. Men alt skal have en ende, og det får dette blogindlæg nu.

 

Håber alle kommer godt ind i det nye år!

 

Martin

Jeg er 30 år gammel og bor på Nørrebro med min kæreste og 2 små børn. Til daglig arbejder jeg som skolelærer i København. Jeg lever et aktivt liv, hvor jeg spiller fodbold, badminton, og dyrker crossfit i min fritid. Jeg fik stillet MS diagnosen i 2008, men jeg lever et helt normalt liv som alle andre . Følg mit liv herinde på bloggen, hvor jeg blandt andet vil skrive om mit liv som far, kæreste, og en stadig forholdvis ungmand med MS.

Skriv kommentar