Det lille frø

R

Ihh altså, tjek lige denne smukke sag. Et lille frø, jeg såede for 3 mdr siden, er nu blevet til denne smukke rødbede.

Begejstringen vil ingen ende tage, jeg synes det er fantastisk. Tænk at man kan det. Jeg kunne næsten ikke nænne at spise det, så fint og rent.

Hvordan kan et lille frø vide hvad det skal, og at det skal se ud på sådan en helt perfekt måde.. Ja jeg ved det ikke:) Ha ha måske I synes jeg er tosset, og en har sikkert en god forklaring på hvordan det lille frø bærer sig ad, men jeg vil ikke høre det. Hi hi.. Elsker at jeg ikke skal vide det hele, her er jeg pænt uvidende. Ligesom jeg bestemt er på så mange andre punkter også.. Det er dejligt.

Camilla

Jeg hedder Camilla, og jeg er 35 år. Jeg bor i Esbjerg med mine to drenge på henholdsvis 12 og 6 år. Derudover har jeg en søn på 18 år, som bor i Silkeborg. Jeg blev skilt i marts måned 2017. Jeg er uddannet sygeplejerske og har i mange år arbejdet i psykiatrien. Nu arbejder jeg på et døgnbehandlingssted for unge misbrugere uden for Kolding. Jeg fik konstateret attakvis sklerose for 2 år siden, og jeg vil skrive om mit liv med MS og om den svære tid, efter man får konstateret en kronisk sygdom.

Skriv kommentar