det skal man vænne sig til…igen

For nogle år siden anlagde jeg et fuldskæg. Det gjorde jeg fordi jeg fyldte 50 år og at jeg da skulle nå at have fuldskæg inden døden satte ind og forhindrede det.

Dét og så var det en disciplin sag for mig: det ser rasende usoigneret ud i stadierne fra gladbarberet til fuldskæg. Og det klør…det nemmeste ville være at hive fat i barbergrejet og rage det af mig. Men jeg VILLE holde ud og gennemføre. Og så opdagede jeg, at det klædte mig, syntes jeg.

Og derfor blev det på mig, hos mig. Ikke fordi det er nemt. For det er det IKKE !. Det kræver en del at holde det pænt. Det var også et krav fra min hustru. Vildmandsskæg med menukort er ikke eftertragtet.

HW-Uden_skg

Men jeg har altid været lidt impulsiv med hensyn til hår og skæg. Det vokser ud igen..og ser det herrens ud bliver det en god historie, som vi kan grine af det år. Og dermed har det været det hele værd.

En aften kom jeg hjem og tænkte “Nu skal det af”. Som tænkt, så gjort.

Det var ikke rart…der var jeg helt glat og huden emmede nærmest. Og så kunne man se min dobbelthage…et fuldskæg har også en funktion lærte jeg,,,

Billedet er taget et par dage efter og efter en cykeltur. Det forklarede skægstubbene og svedperlerne. Som et selvdiscplineringsøvelse har jeg idag næsten mit fuldskæg tilbage. Og muligvis rager jeg det af når det er der helt. Så har jeg bevist at jeg kan :-)

Henrik

Fik konstateret MS i 2009. Fra et job som Nordisk IT Chef i en international koncern til pensionist med tom kalender. Nu handler det om at skabe mening og kvalitet i hverdagen istedet for mange møder, rejser og videokonferencer. Det lykkes ofte ! - sorgen over tabet husker jeg og jeg kan stadig blive ked af det men det føles ikke helt så tungt mere.... Ophavsmand til bogen "Passion".

Skriv kommentar