Efterår….

Jeg elsker efterår, det er den smukkeste årstid på året. Dog topper et snelandskab det, men det er efterhånden ved at være en del år siden jeg har set det i DK.

Efterår kan noget helt særligt, naturen har et væld af smukke farver, vinden rusker i alle træerne og får bladene til at falde af, det er tid til hygge inde, med uldsokker, tæpper og stearinlys. Whats not to like:)

Der er noget melankolsk over efterår, og den stemning kan jeg godt lide. Naturen visner og dør, og bladene falder af, køkkenhaven går i stå, frugtræerne har ikke flere frugter. Det hele bliver nøgent og bart, det bliver sat på pause, for så at gentage sig selv igen til foråret. Det er fascinerende.

Så ud i skoven og nyd farverne:)

Camilla

Jeg hedder Camilla, og jeg er 35 år. Jeg bor i Esbjerg med mine to drenge på henholdsvis 12 og 6 år. Derudover har jeg en søn på 18 år, som bor i Silkeborg. Jeg blev skilt i marts måned 2017. Jeg er uddannet sygeplejerske og har i mange år arbejdet i psykiatrien. Nu arbejder jeg på et døgnbehandlingssted for unge misbrugere uden for Kolding. Jeg fik konstateret attakvis sklerose for 2 år siden, og jeg vil skrive om mit liv med MS og om den svære tid, efter man får konstateret en kronisk sygdom.

Skriv kommentar