Efterår = suppe tid

Jeg elsker,som mange andre; suppe. Det er en fantastisk ret, som både kan spises til for- og hovedret. På restauranten spiser jeg gerne skaldyrssuppe (alle årstider), herhjemme laver vi tit kartoffel/porre suppe, tomat suppe og græskar suppe. I min verden skal efterårssupper være fede – meget fede. Kroppen skal bruge lidt ekstra sul til at holde varmen i vinterperioden, og det støtter jeg naturligvis op om.This triggers the tooltip

Når jeg laver suppe, prøver jeg altid at kunne honorere disse krav:

Det skal knase

Der skal tygges (brød eller kød)

Der skal være syre

Der skal være det søde

Der skal være salt.

 

Velbekomme.

Martin

Jeg er 32 år gammel og bor på Nørrebro med min kæreste og 2 små børn. Til daglig arbejder jeg som skolelærer i København, hvor jeg underviser børn og unge. Jeg har altid levet et aktivt liv, hvor fodbold har fyldt rigtig meget, da jeg har en baggrund som elitefodboldspiller. Jeg fik stillet MS diagnosen i 2008, men jeg lever et helt normalt liv som alle andre, “normale” mennesker. Følg mit liv, beskrevet herinde på bloggen, hvor jeg blandt andet vil skrive om mit liv som far, kæreste, og en stadig forholdsvis ung mand med MS. Man er altid velkommen til at skrive kommentarer i kommentarfeltet.

Skriv kommentar