En “hænderne over hovedet”​- dag

For nogle år siden var jeg til et foredrag med den tidligere topatlet Arne Nielsson – et foredrag der relaterer til sklerose, som idag er min meget trofaste følgesvend.

Han introducerede mig for begrebet “hænderne-over-hovedet” dage eller attitude og ærligt talt har jeg været til mange møder, foredrag og kurser, hvor vi har spillet bullshit-bingo i stor stil, været meget alvorlige og seriøse.

Det gør at jeg nok er lidt tvivlende over for ting som lyder hurtige, smarte og som en gimmick.

Men noget tager man jo altid med og ser om man kan bruge. “H-O-H” kan jeg bruge for det minder mig om, at jeg skal tænke over det jeg klarede og ikke bruge energi på de ting jeg ikke nåede eller ikke klarede.

Og generelt bruge tid på de mennesker som tilføre mig noget og som ikke dræner mig for energi og glæde.

Det var en H-O-H dag da Illux valgte at tilbyde nogle af mine fotografier i deres Artshop. Det var en stor glæde og anerkendelse.

Henrik

Fik konstateret MS i 2009. Fra et job som Nordisk IT Chef i en international koncern til pensionist med tom kalender. Nu handler det om at skabe mening og kvalitet i hverdagen istedet for mange møder, rejser og videokonferencer. Det lykkes ofte ! - sorgen over tabet husker jeg og jeg kan stadig blive ked af det men det føles ikke helt så tungt mere.... Ophavsmand til bogen "Passion".

Skriv kommentar