En stor beslutning

haven

Vi har besluttet af sælge vores skønne hus. Vi har et stort hus på 200m2 – det har været fantastisk med 4 hjemmeboende børn, men vores børn er på vej ud i den store verden, og vi har kun et hjemmeboende barn tilbage.

Da vi købte vores hus for 12 år siden var min mor absolut ikke imponeret over vores valg af bolig. Vi købte et stort hus, hvor badeværelset er på 1 sal. Min mor tænkte på MS. Vi var vilde med huset og tænkte vi måtte løse den udfordring, hvis jeg blev udfordret ift MS. Jeg har heldigvis ikke haft udfordringer med MS i de 12 år i vores store hus, men nu er vi klar til at komme videre, så der kan komme nye mennesker i vores hus.

Vi har ikke fundet et nyt sted at bo, men vi snakker en del om vores næste hjem.

Nu afventer vi blot vores ejendomsmægler får alle dokumenter på plads, så er vi klar til at fremvise vores skønne hus.

 

 

Tove

Jeg hedder Tove. Jeg bor i det nordjyske med mine 2 børn og min kæreste. Jeg har et fuldstidsjob indenfor den finansielle verden. Jeg fik konstateret MS i 2007, hvor hele min verden "faldt sammen". Jeg fornægter ikke min sygdom, men forsøger at leve som om jeg ikke har MS..... Håber du har lyst til at følge min blog, hvor jeg vil skrive om mit liv med MS og mange andre ting.

Skriv kommentar