Er du bange for at få Corona?

Min ældste datter læser til sygeplejeske, og hun var i praktik på sygehuset, da Corona gjorde sit indtog i Danmark. Hun har været meget opmærksom på hygiejne, og vi har fået læst og påskrevet omkring håndvask og rengøring.

Vi har snakket om risikoen for, at hun har smitten med hjem fra sygehuset, da hun kommer tæt på patienter og omgås mange forskellige mennesker. Hun har været en smule utryg ved om jeg er bange for at få Corona.

Jeg er måske en smule naiv, men jeg er ikke bange. Det er mange år siden jeg har været syg og MS er fuldstændig i ro hos mig. Jeg ønsker naturligvis ikke at få Corona, men sker det, så skal jeg nok klare det.

Er du bange for Corona?

Tove

Jeg hedder Tove. Jeg bor i det nordjyske med mine 2 børn og min kæreste. Jeg har et fuldstidsjob indenfor den finansielle verden. Jeg fik konstateret MS i 2007, hvor hele min verden "faldt sammen". Jeg fornægter ikke min sygdom, men forsøger at leve som om jeg ikke har MS..... Håber du har lyst til at følge min blog, hvor jeg vil skrive om mit liv med MS og mange andre ting.

Skriv kommentar