Er jeg rastløs eller optimerer jeg ?

billedevæg

Vi har boet i denne lejlighed nu i 7 år og vi har flyttet om og flyttet om !

Vores situation har ændret sig fra da vi flyttede ind. Da var vi fire og en hund. Nu er vi to og ingen hund. Det at vi nu bare er to gør jo klart at man rykker rundt. Rummene skal kunne noget andet og har skiftet funktion. Det ene børneværelse er blevet vores soveværelse. Et andet værelse som min yngste datter havde er nu spisestetue.

Men det er sjovt at vores stue på nogle måder blev en kopi af de forrige ejeres. Vi opdelte stue på samme måde – det virkede naturligt. Det var jo sådan det skulle stå….nej, det var det så ikke, men det har taget lidt tid at finde ud af hvordan det så skulle være.

Jeg er også til billeder på væggen. Desværre har jeg en bred smag og forelsker mig ofte i et billede for at få en ny forelskelse nogle måneder senere. På den ene side kan jeg godt lidt store billeder på store vægge. Det giver et impakt. Det er klart. Det er defineret.

Men jeg kan også gode lide “mormor-vægge”. Vægge med mange billeder i forskellige størrelser og forskellige udtryk. Når man står langt fra får man et udtryk, men går man tæt på ser man pludselig det fantastiske lille billede, der først blev overdøvet af en dominerende storebror. Mindre billeder, som er samlet sammen over tid og fortæller om vores liv. Et kludetæppe af indtryk fra forskellige steder og tid.

Som en nærmest logisk konsekvens har vi nu en billedevæg med forskellige billeder i skifterammer. Så billederne kan skiftes. De hænger knap så skævt som billedet antyder…

Det er billeder jeg har lavet, men også billeder venner har lavet . Det er gamle billeder blandet med nye billeder. Det ene (liljen) lavede jeg i marts 2020 under Covid-19, da vi skulle holde os indenfor. Billedet med Peters kirken i Rom tog jeg i 2008 og satte sammen for et par år siden.  Det ene billede med vindue tog jeg i Venedig i 2012 og det andet vinduebillede er fra Ordrupgård i 2017.

 

 

Henrik

Fik konstateret MS i 2009. Fra et job som Nordisk IT Chef i en international koncern til pensionist med tom kalender. Nu handler det om at skabe mening og kvalitet i hverdagen istedet for mange møder, rejser og videokonferencer. Det lykkes ofte ! - sorgen over tabet husker jeg og jeg kan stadig blive ked af det men det føles ikke helt så tungt mere.... Ophavsmand til bogen "Passion".

Skriv kommentar