Her er min Top-3 over steder jeg ikke kan fordrage

Jeg kan sagtens nævne en masse steder jeg synes er vidunderlige, men kan altså også nævne nogle som ikke er….

Det som er guld for nogle er skrammel for andre og vi vægter ting forskelligt, så jeg forestiller mig ikke du er enig med mig – og det er helt fint.

Lalandia

Jeg har “kun” været i Lalandia i Rødby – flere gange – og det står som et mareridt !

Klimaet inden i kuplen er rædselsfuld og lydniveauet er endnu værre. Jeg synes, det er et forfærdeligt sted.

Det skal siges, at det nu er vel 10 år siden jeg var der sidst og meget kan være forandret. Men jeg har ikke lyst til at tage derned og se efter.

Ikea

Der er flere gode ting ved Ikea. Det skal jeg være den første til at sige.

Når jeg ikke kan lide at komme der skyldes det primært, at man skal ledes igennem hele varehuset – fra øverst til nederst. Jeg ved, der er “smutveje” men jeg kan sgu aldrig finde dem og slet ikke overskue det.

Når jeg kommer sådanne steder betragter jeg det som en militæroperation: “hurtigt ind og hurtigt ud”

 

Palads Biograferne

Jeg synes, det var en mere elegant bygning før Gernes lagde farve på den- men det er ok og ikke grunden til at jeg ikke kan lide den nu.

Før elskede jeg Palads – de store sale og det elegante interiør.

Nu er det små sale, hvor man bør skamme sig over at vise film. Nogle af salene er jo fucking mindre end min dagligstue !

Interiøret er billigt, kedeligt og egner sig bedre til et cafeteria. Lugten af popcorn hænger tungt. Jeg kan ikke fordrage det.

Henrik

Fik konstateret MS i 2009. Fra et job som Nordisk IT Chef i en international koncern til pensionist med tom kalender. Nu handler det om at skabe mening og kvalitet i hverdagen istedet for mange møder, rejser og videokonferencer. Det lykkes ofte ! - sorgen over tabet husker jeg og jeg kan stadig blive ked af det men det føles ikke helt så tungt mere.... Ophavsmand til bogen "Passion".

Skriv kommentar