Et billede fra fortiden

Jeg blev for nylig kontaktet på mailen, af MS-bloggens dygtige Henrik Wessmann. Henrik sendte mig et billede fra min tid som fodboldspiller. Henrik var forbi Herlevs træningsanlæg for mange år siden, da billedet skulle bruges til bogen, Passion, som han er ophavsmand til. Det billede har jeg kigget længe på. Jeg har det altid ambivalent med at se billeder af mig selv, og specielt i denne unge udgave, hvor jeg tydeligvis endnu ikke havde forstået, at jeg var begyndt at blive tyndhåret, og endnu ikke var gammel nok til at gro et fuldskæg.

Hvor blev tiden dog af? Jeg har endnu ikke turde regne mig frem til, hvor mange år siden det er, men jeg tror, vi nærmer os mere 10 end 5. Det bliver spændende, om jeg har det på samme måde om 10 år, når jeg ser et billede, der er taget fra 2021.

Martin

Jeg er 32 år gammel og bor på Nørrebro med min kæreste og 2 små børn. Til daglig arbejder jeg som skolelærer i København, hvor jeg underviser børn og unge. Jeg har altid levet et aktivt liv, hvor fodbold har fyldt rigtig meget, da jeg har en baggrund som elitefodboldspiller. Jeg fik stillet MS diagnosen i 2008, men jeg lever et helt normalt liv som alle andre, “normale” mennesker. Følg mit liv, beskrevet herinde på bloggen, hvor jeg blandt andet vil skrive om mit liv som far, kæreste, og en stadig forholdsvis ung mand med MS. Man er altid velkommen til at skrive kommentarer i kommentarfeltet.

1 Kommentar

  1. Henrik Wessmann

    Ambivalent…sådan har jeg det med lydoptagelser eller video hvor jeg er med. Billeder er mere “fredelige” 🙂

Skriv kommentar