Fælledparken ligger ikke langt væk men har ikke været der i årtier

Efterår

Som altid når man ikke har været et sted i lang tid er der sket store forandringer. Også i Fælledparken…

Jeg kørte ad Østre Allé til skole mange år, samlede flasker 1. maj og til Land & Folk festival, tog på Trafiklegepladsen, spillede fodbold og skak, badede i Friluftsbadet – altsammen i historierige Fælledparken på Østerbro. Men jeg har ikke været der i rigtig mange år…men nu kom jeg der igen.

Jeg havde set “noget” som jeg mente kunne blive til en godt billede. Det lykkedes ikke..men jeg fik besøgt Fælledparken igen..

Når jeg efter lang tid genbesøger steder fra min barn- og ungdom tænker jeg på, hvordan det så ud dengang og mindes. Ikke drivende nostalgisk. Tingene var ikke bedre. Bare anderledes.

Jeg husker at jeg samlede flasker på 1. maj og til Land & Folk festivalen. Mellem de røde parole, hyldester af DDR, bajere, musik, kys og kram. De to dage gav godt med lommepenge…Jo, det var tider :-)

skakI folkeskolen var en jeg en kort tid i skakklub. Jeg lærte hvordan brikkerne må flyttes af min far og om sommeren tog jeg i Fælledparken og spillede der for første gang med ur – og fik læsterlige klø. Jeg var sandt at sige ikke god til det. Lærte dog en “siciliansk åbning”…

Der er sket mange ting i Fælledparken siden jeg sidst har været der.

Grusbanen er udskiftet med kunststof og der er kommet ordeligt lys, der er kommet en dansepavillion, bro over søen hvor der også er kommet bænke og andre siddepladser med udsigt, der er kommet legeplads for de mindste etc etc.

Fælledparken virker mere indbydende og mere gearet til aktivitet – det er godt !

 

Henrik

Fik konstateret MS i 2009. Fra et job som Nordisk IT Chef i en international koncern til pensionist med tom kalender. Nu handler det om at skabe mening og kvalitet i hverdagen istedet for mange møder, rejser og videokonferencer. Det lykkes ofte ! - sorgen over tabet husker jeg og jeg kan stadig blive ked af det men det føles ikke helt så tungt mere.... Ophavsmand til bogen "Passion".

Skriv kommentar