Fars dreng

 

IMG_0250

En af dagene, hvor jeg sad og kedede mig i stuen, begyndte jeg at se på billederne på min telefon. Jeg startede fra en ende af, og så frem til nu. Jeg så ikke alle må jeg indrømme, men der er også mange! Jeg faldt over en masse billeder med Leo, naturligvis. Han har fyldt meget af vores liv siden han blev født, naturligvis.

Det sjove var at se den udvikling han er gået igennem. Jeg må jo nok indrømme, at jeg de første år var en smule bekymret for ham. Hans motoriske og fysiske udvikling var i top, men jeg syntes hans emotionelle og sproglige udvikling ikke var som andres. Mine andres venners børn var meget udadvendte og snakkende. Det var Leo ikke. Heldigvis er alting ændret.

Vi har også presset på hjemmefra. Han er blevet kastet ud i situationer og krav, som andre måske ikke vil blive. Det gav ham tydeligvis hår på brystkassen, for han er en helt anden nu. Han er gået fra at være en ekstremt genert dreng, der ikke vil snakke med andre eller være hos andre end sine forældre. Til en dreng, der giver pænt hånd til fester når han ankommer og går, han snakker og leger gerne med børn og voksne, og han lærer mere og mere af sine fejl, og lever op til de forventninger og krav vi sætter til ham. Det er tydeligt at han elsker at honorere de krav, samt han kan se hans forældre både er glade og stolte.

Han er i den grad en dejlig dreng – han er fars dreng!

Martin

Jeg er 30 år gammel og bor på Nørrebro med min kæreste og 2 små børn. Til daglig arbejder jeg som skolelærer i København. Jeg lever et aktivt liv, hvor jeg spiller fodbold, badminton, og dyrker crossfit i min fritid. Jeg fik stillet MS diagnosen i 2008, men jeg lever et helt normalt liv som alle andre . Følg mit liv herinde på bloggen, hvor jeg blandt andet vil skrive om mit liv som far, kæreste, og en stadig forholdvis ungmand med MS.

Skriv kommentar