At finde en frisør jeg er tilfreds med, er ikke nemt

Henrik_klippet

Der findes masser af frisører men få jeg bryder mig om eller har lyst til at betale for

Først lad mig starte med en erkendelse: jeg er ikke nem at stille tilfreds..

Jeg har altid “shoppet” frisør og har ikke haft den samme frisør i årevis. Jeg har heller ikke haft den samme frisure i årevis. Nogle finder deres frisure og frisør og så bliver de ved det til de dør. Sådan er jeg ikke.

Der er to parameter, som kan få mig til at stejle: at de ikke overholder tid sådan nogenlunde eller prisen.

Som mange andre skal jeg klippes hver 5-6 uge og så synes jeg 500 kr er mange penge. Når det er sagt ved jeg at der er forskel på en frisør til 100 kr og en til 500 kr. At være frisør er et håndværk der skal læres og øves.

Jeg har altid taget lidt let på det med frisuren og har kækt sagt at det jo vokser ud igen…men der er grænser-

Jeg blev klippet hos en lokal frisør (ikke billig) en uge før vi skulle rejse til Paris . Men efter en uge, altså lige før vi skulle afsted lignede det l…. Det var så grimt klippet at jeg overvejede at gå med kasket fordi jeres synes det var pinligt ringe. Der skal altså noget til…

Men jeg bryder mig ikke om at gå med kastet og enden på det blev at jeg skulle klippes i Paris. En søgning på nettet og jeg fandt en frisør tæt på vores hotel og de have en ledig tid lørdag kl 17:30 – den tog jeg.

Indenfor kørte der film med frisøren og jeg tænkte “hvad laver jeg her?!” Ejeren er åbenbart et stort navn og han førte sig frem som en rockstjerne på filmen. Han var nu ikke selv tilstede og jeg blev derfor klippet af en anden person. Meget behagligt og der blev kun klippet med saks. Et særsyn – ofte er det med maskine i siderne og så klippes toppen med saks. Men her var det kun med saks. Noget skarpere forlod jeg forretningen…

Jeg nævnte tidligere to parameter og den ene var at overholde tiden….det kniber voldsomt for mange.

Nogle steder har jeg haft tid kl 10:00 og så kommer de først 10:45…eller jeg kommer først til kl 11:30. Det gider jeg ikke.

 

Henrik

Fik konstateret MS i 2009. Fra et job som Nordisk IT Chef i en international koncern til pensionist med tom kalender. Nu handler det om at skabe mening og kvalitet i hverdagen istedet for mange møder, rejser og videokonferencer. Det lykkes ofte ! - sorgen over tabet husker jeg og jeg kan stadig blive ked af det men det føles ikke helt så tungt mere.... Ophavsmand til bogen "Passion".

Skriv kommentar