Gammelt guld

Jeg ved godt, jeg har sagt det før, og nu siger jeg det så igen: køb genbrug så vidt muligt, eller i så fald – reparere det du har der virker. Det kommer hurtigt til at lyde, som jeg er en fandens hipster jeg ved det godt. Nogen vil måske endda kalde min tankegang hellig, eller for tidstypisk byboers politiskkorrekthed. Men inden du tænker dette, så hør lige –  for det er ikke kun for miljøet eller tidens trend, man skal købe genbrug eller reparere. Gør det for din pengepung.

Lad mig komme med et eksempel:

Nytårsaften kunne min mobilskærm ikke mere. Den var blevet så smadret, at jeg ikke kunne bruge den mere. Jeg fik hurtigt koldsved på panden, for en ny tlf. kan hurtig blive dyr. Med tanke på, at jeg skulle ud d. 2 januar og bruge 3900 på en ny mobil, fik jeg en fantastisk tanke. Hvad med at bare skifte skærmen? Det blev 700 kr., så der sparede jeg 3200. Min normale forbruger tankegang, skulle bruge 2 dage, på at komme frem til denne løsning. Det er egentligt rystende, når man tænker på jeg har en glimrende mobil, hvor kun skærmen var et problem.

 

Bare rolig, nu er jeg færdig med at spille hellig J

 

 

 

Martin

Jeg er 30 år gammel og bor på Nørrebro med min kæreste og 2 små børn. Til daglig arbejder jeg som skolelærer i København. Jeg lever et aktivt liv, hvor jeg spiller fodbold, badminton, og dyrker crossfit i min fritid. Jeg fik stillet MS diagnosen i 2008, men jeg lever et helt normalt liv som alle andre . Følg mit liv herinde på bloggen, hvor jeg blandt andet vil skrive om mit liv som far, kæreste, og en stadig forholdvis ungmand med MS.

Skriv kommentar