Godt, jeg ikke arbejder på aktiemarkedet!

kurve

.

For tiden har jeg gang i at planlægge den næste Mozambique 50+rejse samt en anden lidt større og mere luksuriøs tur for en enden gruppe mennesker, der har henvendt sig til mig.

Og jeg elsker mine regneark, budgetterne, kommunikationen, logistikken med busser, hoteller, restauranter, tider, et alsidigt program og alt det der.

Men jeg elsker ikke flypriser og valutakurser, der stiger og falder uden et forståeligt mønster!

Det stresser mig vildt ikke at vide, hvornår jeg skal slå til for at få den bedste pris. Jeg ville have været død mange gange af blodpropper – eller hvad det er, den slags stress medfører – hvis jeg havde arbejdet på aktiemarkedet eller noget i den retning.

Lisbet

Jeg blev født sidst på året i 1977, så de 40 år er nået. Det har før skræmt mig mere, end det gør nu. Jeg elsker at være sammen med gode venner og familie, opleve noget nyt, rejse, hækle, lave/bygge smukke ting, spise god mad, bage og lave nye opskrifter, hoppe i trampolin, rutsje i rutsjebaner – gerne med vand, køre stærkt, svømme (om kap med fisk), læse, arbejde i haven, danse, spille spil, vinde, være i Mozambique, samarbejde for en god sag, undervise og at dele liv med min dejlige mand, Kurt, som jeg har været gift med siden år 2000. Jeg fik konstateret MS i 2002, og vi valgte børn fra nogle år efter, da jeg de første 5 år efter diagnosen var meget svag af MS. I 2009 til 11 var vi i Mozambique for at bygge landbrugsskole. Nu er vi rejst herned igen. Her på bloggen skriver jeg om dét, der optager mig, og de både gode og svære sider af mit liv med MS.

Skriv kommentar