Goethe og gin


Bogklubbens start var fremragende. Jeg har tidligere skrevet en blog, om at jeg har nedlagt min ”oldboys-karriere”, og begyndt at deltage i en bogklub i stedet med nogen fra det gamle fodboldhold. Den første bog vi læste er skrevet af Johan Wolfgang Von Goethe, og bogens titel er, Unge Werthers lidelser. Unge Werthers lidelser var et spændende bekendtskab, synes jeg, og det har naturligvis givet endnu mere læselyst. Allerede nu er vi gået i gang med bogklubbens anden bog, som er, De vilde svaner, som er en bog om Kina.

Selvfølgelig handler bogklubben om at få læst og diskuteret en masse bøger. Men det handler bestemt også om fælleskab og hygge. Herunder kan I se klubbens vedtægter, som vi fik vedtaget ved bogklubbens første møde. Hvis, der skulle sidde nogle af jer læsere, der selv er i en bogklub, skal I være meget velkomne til at sende jeres dagsorden/vedtægter. Sikker på, at der er andre end mig, der godt kunne bruge inspiration

Vedtægter:

– Ved afbud sendes en god flaske til arrangementet

– Søndag er hellig

– Rullekrave og hornbriller er velanset

– Den der vælger bog, vælger tema for arrangement (gerne i sammenhæng med bogen)

– har man læst bogen, så kan vedkommende nedlægge veto

– Vedkommende som vælger bogen, giver et kort foredrag om forfatter, tiden, perspektivering etc (overheads er at foretrække)

– ny dato fastsættes ved arrangement

 

Martin

Jeg er 32 år gammel og bor på Nørrebro med min kæreste og 2 små børn. Til daglig arbejder jeg som skolelærer i København, hvor jeg underviser børn og unge. Jeg har altid levet et aktivt liv, hvor fodbold har fyldt rigtig meget, da jeg har en baggrund som elitefodboldspiller. Jeg fik stillet MS diagnosen i 2008, men jeg lever et helt normalt liv som alle andre, “normale” mennesker. Følg mit liv, beskrevet herinde på bloggen, hvor jeg blandt andet vil skrive om mit liv som far, kæreste, og en stadig forholdsvis ung mand med MS. Man er altid velkommen til at skrive kommentarer i kommentarfeltet.

Skriv kommentar