Hjælp, min datter flytter hjemmefra

Man ved det sker en dag og pludselig er dagen her

Min yngste datter flytter snart hjemmefra men ikke så langt væk heldigvis…der er håb om, at vi stadig ser hende..:-)

 

Det er en noget kompleks følelse af glæde på hendes vegne, lidt sorg over det, lidt nervøsitet for hende og en spændthed på egne veje.

Der er tale om en milepæl for os alle sammen. Jeg husker godt da jeg flyttede hjemmefra for ca 30 år siden – jeg har glemt så meget andet, men jeg husker da jeg flyttede hjemmefra. Det ER en stor dag, hvor ens løsrivelse (det lyder mere voldsomt end det er) får en meget klar og tydelig manifestation: egen adresse i folkeregistret.

For løsrivelsesprocessen har været igang i flere år – helt som det skal være – og jeg kan med både glæde og storhed sige, at vi har en voksen, selvstændig datter.

Jeg synes at læse og fornemme, at det er ikke alle, som kommer helt nemt hverken ind i og slet ikke igennem den fase af livet.

Vi går ind den nye fase med mod på tingene og en tro på, at det fortsat bliver godt. Anderledes og nyt, ja, men godt.

Henrik

Fik konstateret MS i 2010. Fra et job som Nordisk IT Chef i en international koncern til pensionist med tom kalender. Nu handler det om at skabe mening og kvalitet i hverdagen istedet for mange møder, rejser og videokonferencer. Det lykkes ofte ! - sorgen over tabet husker jeg og jeg kan stadig blive ked af det men det føles ikke helt så tungt mere.... Ophavsmand til bogen "Passion".

Skriv kommentar