Bil solgt!!!!

Åh åh så blev min kære bil solgt, jeg har haft den i lige knap 2 år, og det var min første helt egen bil. Jeg kan tydeligt huske følelsen af at sidde i den for første gang, wow sikke en glæde og en frihed.

Jeg har altid haft en fest i den bil, højt musik og kaffe, bare mig selv. Jeg savner de lange køreture til fra arbejde, jeg bor i Esbjerg og jeg arbejdede i Kolding, så der var noget transporttid. Men det passede mig fint, jeg kan virkelig godt lide at køre.

Da jeg ikke længere skal arbejde i Kolding, men i Esbjerg, er der virkelig ingen grund til at have en bil. Jeg havde mange udgifter til den bil, hvilket der jo bare er. Så nu har jeg ingen bil. Det var sgu hårdt at se den køre afsted, nu tilhørte den en anden. Ja jeg ved ikke om det lyder helt tosset, det er bare en bil-ja det er det. Men for mig var der mere i det end det.

Men jeg er glad for mit valg, for så kan de penge bruges på rejser eller andet godt, som kommer børnene og jeg tilgode.

De er svært utilfredse med vi nu ikke har bil, de spurgte “jamen hvad for en bil skal vi så have, og hvornår får vi en ny bil”. Hi hi ingen bil. Så vi cykler, puha det kræver lidt mere tid om morgenen med børnene. Det tager nok lidt tid, for os alle at vænne os til det:)

Camilla

Jeg hedder Camilla, og jeg er 35 år. Jeg bor i Esbjerg med mine to drenge på henholdsvis 12 og 6 år. Derudover har jeg en søn på 18 år, som bor i Silkeborg. Jeg blev skilt i marts måned 2017. Jeg er uddannet sygeplejerske og har i mange år arbejdet i psykiatrien. Nu arbejder jeg på et døgnbehandlingssted for unge misbrugere uden for Kolding. Jeg fik konstateret attakvis sklerose for 2 år siden, og jeg vil skrive om mit liv med MS og om den svære tid, efter man får konstateret en kronisk sygdom.

Skriv kommentar