Er der en voksen til stede?

En dejlig forårsdag var familien og jeg til demonstration. Budskabet var klart: Vi vil have flere ressourcer til daginstitutionerne! Alt for mange gange har forældre afleveret sine kæreste børn til pædagoger/vikarer/medhjælpere, som ikke havde hænder nok til at give den omsorg til de ”efterladte” børn. Forældrene skal videre til arbejde, så de sidst på måneden har tjent nok penge efter skat (som burde finansiere et godt tilbud til vores børn), til at få hverdagen til fungere. Vi er alle i samme båd. Vi kender alle familier der er berørte. Derfor synes vi det er en god sag at bakke op om!

Heldigvis var vi ikke de eneste. København gik fuldstændig (trafikalt set) i stå i 3 timer, i mens de mange barnevogne, og ladcykler kom kørene afsted i mod Thorvaldsens plads. Det er på tide at vi som samfund siger stop, for at effektivisering og konstant økonomisk vækst er det vigtigste i verden. Hvis menneskerne bliver overhalet og bliver mindre værd end tal, hvad er der så tilbage at leve for?

 

Martin

Jeg er 30 år gammel og bor på Nørrebro med min kæreste og 2 små børn. Til daglig arbejder jeg som skolelærer i København. Jeg lever et aktivt liv, hvor jeg spiller fodbold, badminton, og dyrker crossfit i min fritid. Jeg fik stillet MS diagnosen i 2008, men jeg lever et helt normalt liv som alle andre . Følg mit liv herinde på bloggen, hvor jeg blandt andet vil skrive om mit liv som far, kæreste, og en stadig forholdvis ungmand med MS.

Skriv kommentar