Er jeg med i en science fiktion film?

I dag tog jeg toget, da jeg skulle ud og modtage min behandling. At komme op på en vindblæst perron, med mennesker der alle var indført ansigtsbind og med hovedet ned i telefonen, var et meget specielt syn. Ikke et syn der gjorde mig i et vældigt godt humør. Det gjorde mig trist.

Lige da covid 19 kom til Danmark, gjorde jeg mig mange tanker om overfyldte hospitaler, og var ængstelig for at mange danskere ville falde under denne epidemi. Mange er døde, men de dystre fremtidsudsigter jeg gik og forestillede mig kom heldigvis aldrig. Hvad der nu sker nu, er en helt anden virkelighed, men også en virkelighed, jeg finder utrolig trist og forfærdelig!

Når jeg tænder TV’ et derhjemme, får tomme tribuner når der bliver spillet fodbold, når jeg får sms’ er, er det ofte om diverse arrangementer, der er blevet aflyst, og mine børn skal konstant forklares, hvorfor at fodboldtræningen er aflyst, eller hvorfor alle ikke må være sammen i børnehaven.

Jeg føler mig som en birolle i en science fiktion film. En film jeg giver 0 stjerner/mundbind.

Martin

Jeg er 32 år gammel og bor på Nørrebro med min kæreste og 2 små børn. Til daglig arbejder jeg som skolelærer i København, hvor jeg underviser børn og unge. Jeg har altid levet et aktivt liv, hvor fodbold har fyldt rigtig meget, da jeg har en baggrund som elitefodboldspiller. Jeg fik stillet MS diagnosen i 2008, men jeg lever et helt normalt liv som alle andre, “normale” mennesker. Følg mit liv, beskrevet herinde på bloggen, hvor jeg blandt andet vil skrive om mit liv som far, kæreste, og en stadig forholdsvis ung mand med MS. Man er altid velkommen til at skrive kommentarer i kommentarfeltet.

Skriv kommentar