FAntastisk

Titlen er corny. I know. Titlen på denne blog er tyvstjålet. Formanden og klubben (FA2000) bruger den ofte. Jeg har selv spillet i FA2000, og jeg nød virkelig tiden i den “lille” klub på Frederiksberg. Lille er i anførselstegn, da klubben er blevet en af Danmarks største, hvis du ser på medlemstallet. Klubhuset er en intregreret del af Frederiksberg hallen, og de forskellige hold træner rundt omkring på Frederiksberg.

Jeg sluttede min karriere i klubben, og nu har Leo startet sin – i samme klub. Det er jo næsten, som at det er, meant to be.

Leo spiller U5, og holdet bliver trænet af 5 trænere, som også er forældre til nogle af Leos holdkammerater. De gør det sindssygt godt! De blander fodbold med leg. De gør fodbold sjovt, samtidig med at de får fodboldens tekniker indført i smuk symbiose. Jeg er meget imponeret, og er også stolt og glad for at se en klub, der blander seriøsitet med foreningsliv. Jeg synes det er FAntastisk.

Martin

Jeg er 32 år gammel og bor på Nørrebro med min kæreste og 2 små børn. Til daglig arbejder jeg som skolelærer i København, hvor jeg underviser børn og unge. Jeg har altid levet et aktivt liv, hvor fodbold har fyldt rigtig meget, da jeg har en baggrund som elitefodboldspiller. Jeg fik stillet MS diagnosen i 2008, men jeg lever et helt normalt liv som alle andre, “normale” mennesker. Følg mit liv, beskrevet herinde på bloggen, hvor jeg blandt andet vil skrive om mit liv som far, kæreste, og en stadig forholdsvis ung mand med MS. Man er altid velkommen til at skrive kommentarer i kommentarfeltet.

Skriv kommentar