Første fodboldstævne

 

Unknown

På søndag sker det. Fars dreng skal spille sit første fodboldstævne. Det er kun U6, det er kun med 3 mand på hvert hold, men hold nu op, hvor jeg glæder mig (nok mere end knægten). Jeg husker stadig tilbage på tiden som dreng, for at være en fantastisk tid. En masse drenge tæt forbundet i venskab og et fælles tredje om at vinde fodboldkampe.

Selvom jeg selv har spillet på højt niveau, har jeg faktisk ikke sportslige ambitioner på min søns vegne. Men jeg har ambitioner på hans vegne vedrørende venskaber og fællesskaber. Jeg ved selv, hvor vigtig disse fællesskaber kan være, og jeg gøre stadig brug af mine, den dag i dag.

Martin

Jeg er 32 år gammel og bor på Nørrebro med min kæreste og 2 små børn. Til daglig arbejder jeg som skolelærer i København, hvor jeg underviser børn og unge. Jeg har altid levet et aktivt liv, hvor fodbold har fyldt rigtig meget, da jeg har en baggrund som elitefodboldspiller. Jeg fik stillet MS diagnosen i 2008, men jeg lever et helt normalt liv som alle andre, “normale” mennesker. Følg mit liv, beskrevet herinde på bloggen, hvor jeg blandt andet vil skrive om mit liv som far, kæreste, og en stadig forholdsvis ung mand med MS. Man er altid velkommen til at skrive kommentarer i kommentarfeltet.

Skriv kommentar