Hvorfor det?!

 

Hvem er det? Hvorfor det? Hvorfor ikk? Disse sætninger er simpelthen ved at drive mig til vanvid.

Min 3-årige søn bruger dem konstant. I starten var det sødt og fantastisk. Det var fantastisk at opleve sit eget kød og blod, være så nysgerrig på verden. Den glæde og fascination, blev pludselig forvandlet til en mindre konstant hovedpine. For jeg prøver og prøver at forklare, men næsten lige meget, hvor dybdegående jeg forklarer ham om diverse ting, så ender han med at få det sidste ord – hvorfor det.

 

Skolelæreren inde i mig, er jo glad for når unge mennesker generelt tænker kritisk. Men ligefrem at stille spørgsmålstegn til alt, kan altså godt være belastende.

Martin

Jeg er 30 år gammel og bor på Nørrebro med min kæreste og 2 små børn. Til daglig arbejder jeg som skolelærer i København. Jeg lever et aktivt liv, hvor jeg spiller fodbold, badminton, og dyrker crossfit i min fritid. Jeg fik stillet MS diagnosen i 2008, men jeg lever et helt normalt liv som alle andre . Følg mit liv herinde på bloggen, hvor jeg blandt andet vil skrive om mit liv som far, kæreste, og en stadig forholdvis ungmand med MS.

Skriv kommentar