IS!!!

IMG_1016

Is. Det er en af mine ynglings discipliner. Den alsidige smag man kan opleve. Den første skefuld der enten kan være skuffenede, overraskende eller vidunderlig. I kan nok fornemme det. Jeg elsker is!

Lige siden jeg var lille, har is været en stor glæde i mit liv. Kvantitet kan forekomme, at være vigtigere for mig end kvalitet. En is med 4 kugler er ofte mere indbydende end en is med en. På dette område er jeg nådesløs. Omkring mit smagsløg er jeg konservativ. Her er jeg mest til den klassiske is. Chokolade, lakrids, og banan er altid sikre vindere. Men nu har jeg fundet noget nyt. Saltet karamel med peanut. Jeg ved godt, det ikke er nyt for mange, men for mig er det en hel ny verden. Årstiden for is er hele året! Om sommeren er det naturligvis ekstra godt, men en kold aften i december fungerer is bestemt også rigtig fint.

 

 

Martin

Jeg er 30 år gammel og bor på Nørrebro med min kæreste og 2 små børn. Til daglig arbejder jeg som skolelærer i København. Jeg lever et aktivt liv, hvor jeg spiller fodbold, badminton, og dyrker crossfit i min fritid. Jeg fik stillet MS diagnosen i 2008, men jeg lever et helt normalt liv som alle andre . Følg mit liv herinde på bloggen, hvor jeg blandt andet vil skrive om mit liv som far, kæreste, og en stadig forholdvis ungmand med MS.

Skriv kommentar