Jeg bakker snagvendt

bakke snagvendt
Før har jeg undret mig, når der fra tid til anden kom en bakke-snagvendt ud af min mund.

Nu er det begyndt at ske ofte, og jeg undrer mig over, hvorfor min sklerosehjerne finder på det! Altså, når jeg tænker over det og bakker snagvendt med vilje, er det da ikke altid så simpelt.

Det sker på alle slags tidspunkter, både når jeg har det sjovt, og når jeg er alvorlig. Den anden dag gjorde jeg det sågar på portugisisk…

Jeg kunne godt tænke mig at vide, om det sker for andre med MS. Kommer du også til at bakke snagvendt?

Lisbet

Jeg blev født sidst på året i 1977, så de 40 år er nået. Det har før skræmt mig mere, end det gør nu. Jeg elsker at være sammen med gode venner og familie, opleve noget nyt, rejse, hækle, lave/bygge smukke ting, spise god mad, bage og lave nye opskrifter, hoppe i trampolin, rutsje i rutsjebaner – gerne med vand, køre stærkt, svømme (om kap med fisk), læse, arbejde i haven, danse, spille spil, vinde, være i Mozambique, samarbejde for en god sag, undervise og at dele liv med min dejlige mand, Kurt, som jeg har været gift med siden år 2000. Jeg fik konstateret MS i 2002, og vi valgte børn fra nogle år efter, da jeg de første 5 år efter diagnosen var meget svag af MS. I 2009 til 11 var vi i Mozambique for at bygge landbrugsskole. Nu er vi rejst herned igen. Her på bloggen skriver jeg om dét, der optager mig, og de både gode og svære sider af mit liv med MS.

Skriv kommentar