Jeg mærker min sygdom hele tiden

skyer

Det ligger ikke til mig at råbe så højt, når jeg er svag. Jeg gør som regel et større væsen af mig selv, når jeg er ovenpå.

Det resulterer selvfølgelig i, at folk tror, jeg ikke er særligt mærket af min sygdom.

Og jeg er nok ikke den eneste, der holder lavere profil, når livet ikke er på toppen. Vi kan så let gå rundt at tro, at de andre altid har det lige så godt, som når vi møder dem…

Jeg mærker faktisk min sygdom hele tiden. Men den generer mig ikke overmåde hele tiden. Og langt hen ad vejen forveksler jeg mine skøre symptomer med normaliteten.

Lisbet

Jeg blev født sidst på året i 1977, så de 40 år er nået. Det har før skræmt mig mere, end det gør nu. Jeg elsker at være sammen med gode venner og familie, opleve noget nyt, rejse, hækle, lave/bygge smukke ting, spise god mad, bage og lave nye opskrifter, hoppe i trampolin, rutsje i rutsjebaner – gerne med vand, køre stærkt, svømme (om kap med fisk), læse, arbejde i haven, danse, spille spil, vinde, være i Mozambique, samarbejde for en god sag, undervise og at dele liv med min dejlige mand, Kurt, som jeg har været gift med siden år 2000. Jeg fik konstateret MS i 2002, og vi valgte børn fra nogle år efter, da jeg de første 5 år efter diagnosen var meget svag af MS. I 2009 til 11 var vi i Mozambique for at bygge landbrugsskole. Nu er vi rejst herned igen. Her på bloggen skriver jeg om dét, der optager mig, og de både gode og svære sider af mit liv med MS.

Skriv kommentar