Kan du holde styr på verdenssituationen? Jeg kan ikke.

Hold nu op, hvor er der gang i verden for tiden! Klimatilstanden er pludselig røget i baggrunden af nyhedsmedierne, så må der godt nok være rav i den. Jeg kan slet ikke holde styr på det. Storbritannien er på vej ud af EU. Hvad bliver konsekvenserne for os, for Storbritannien og for EU? Tyrkiet angriber nu kurdiske områder. Det er i sig selv en kæmpe konflikt der er i voldsom udvikling, og denne konflikt skaber efterdønninger også herhjemme, hvor kurdere, tyrkere og efterkommere, pludselig også kan mærke konflikten helt tæt på. Jeg kender både tyrkere og kurdere. Jeg synes ikke det er særlig rart!

Lederen af den frie verden, og DK selv for den sags skyld, lukker øjnene mens lande bliver invaderet. Hong Kong råber på demokrati, det tør “den frie verden” ikke støtte op om. Spanien er i bål og brand, og højre nationalistiske grupper er i den grad begyndt at røre på sig i Europa.

I Danmark har vi tillid til hinanden. Derfor bliver der nu sat ekstra kameraer op rundt omkring – selvom forskning pointerer, at det ikke hjælper på kriminaliteten. Jeg synes det trækker op til stormvejr, og jeg tror ikke at stormen lægger sig med det sammen. Desværre.

 

Martin

Jeg er 32 år gammel og bor på Nørrebro med min kæreste og 2 små børn. Til daglig arbejder jeg som skolelærer i København, hvor jeg underviser børn og unge. Jeg har altid levet et aktivt liv, hvor fodbold har fyldt rigtig meget, da jeg har en baggrund som elitefodboldspiller. Jeg fik stillet MS diagnosen i 2008, men jeg lever et helt normalt liv som alle andre, “normale” mennesker. Følg mit liv, beskrevet herinde på bloggen, hvor jeg blandt andet vil skrive om mit liv som far, kæreste, og en stadig forholdsvis ung mand med MS. Man er altid velkommen til at skrive kommentarer i kommentarfeltet.

Skriv kommentar