Medicinaftaler lærte mig struktur

Når man er ung, dum og selvcentreret, får man nogle gange lavet nogle stupide valg. Valg, som kan blive til en lektie for livet. Det har jeg prøvet et par gange omkring mine medicintider. Når jeg skulle modtage nye tider, havde jeg ikke styr på min kalender. Jeg havde ikke styr på, hvornår jeg skulle have aftenvagter på mit daværende arbejde, eller om jeg evt. skulle spille kamp i Jylland, og derfor skulle tidligt afsted fra Sjælland. Derfor endte det tit med, at jeg enten ikke mødte op, eller at jeg glemte mine aftaler. Det er jo ikke super smart, når min medicin er min hjernes nektar.

Skammen ved at ringe og få en ny tid, skammen ved at se sygeplejerskerne i øjnene, når jeg skulle forklare, hvorfor jeg ikke mødte op til forrige aftaler, var simpelthen for meget for mig.

Heldigvis er kalenderen nu i fuld brug, og det har den været længe. Jeg har endnu ikke mistet en aftale i snart 8 år.

Martin

Jeg er 32 år gammel og bor på Nørrebro med min kæreste og 2 små børn. Til daglig arbejder jeg som skolelærer i København, hvor jeg underviser børn og unge. Jeg har altid levet et aktivt liv, hvor fodbold har fyldt rigtig meget, da jeg har en baggrund som elitefodboldspiller. Jeg fik stillet MS diagnosen i 2008, men jeg lever et helt normalt liv som alle andre, “normale” mennesker. Følg mit liv, beskrevet herinde på bloggen, hvor jeg blandt andet vil skrive om mit liv som far, kæreste, og en stadig forholdsvis ung mand med MS. Man er altid velkommen til at skrive kommentarer i kommentarfeltet.

Skriv kommentar