Når de enkle oplevelser er de mest vidunderlige

 

Solen skinnede for første gang i marts måned, og det skulle naturligvis fejres ved at medbringe fodbolden, da Leo skulle hentes fra børnehaven. Nu skulle familien på legepladsen og spille fodbold. Da Mai Britt skulle hente Ava, som går i en anden børnehave, var Leo og jeg på legepladsen en del tid før. Her løb vi ind i to søde drenge på ca. 7 år, der rigtig gerne ville spille fodbold med os. Det ville Leo ikke til at starte med, men jeg fik presset igennem, at selvfølgelig skulle vi tage i mod tilbuddet, da en kamp mod fremmede altid er sjovt. Og det blev det bestemt også – også for Leo. Han oplevede hvordan de to drenge dygtigt spillede som et hold, og var igennem hele følelsesregisteret, hvor der både var op- og nedture.

Den største optur var, da Leo scorede. Det var simpelthen et vidunderligt øjeblik. En af de øjeblikke, hvor både far og søn var lige stolte. Vi tabte knebent 4-5 og jeg fik min ankel forstuvet, men alt det var fuldstændigt ligegyldigt, for Leos mål snakkede vi om hele aften. Og mon ikke vi snakker om dette må i flere dage efter.

 

Tænk, at de bedste og reneste oplevelser er helt gratis.

 

Martin

Jeg er 32 år gammel og bor på Nørrebro med min kæreste og 2 små børn. Til daglig arbejder jeg som skolelærer i København, hvor jeg underviser børn og unge. Jeg har altid levet et aktivt liv, hvor fodbold har fyldt rigtig meget, da jeg har en baggrund som elitefodboldspiller. Jeg fik stillet MS diagnosen i 2008, men jeg lever et helt normalt liv som alle andre, “normale” mennesker. Følg mit liv, beskrevet herinde på bloggen, hvor jeg blandt andet vil skrive om mit liv som far, kæreste, og en stadig forholdsvis ung mand med MS. Man er altid velkommen til at skrive kommentarer i kommentarfeltet.

Skriv kommentar