Oven over skyerne

over skyerne

Er himlen altid blå!

Jeg har været på besøg i Danmark i tre uger. Det har på den ene side været virkelig dejligt at se en masse mennesker. Men på den anden side har jeg været lidt fortvivlet over ikke at kunne nå mit arbejde – og derfor ikke se helt så mange mennesker, som jeg gerne ville.

Når jeg sidder foran min computer, bliver jeg let fortvivlet over ikke at kunne koncentrere mig, over at blive fristet til overspringshandlinger og over at være så vanvittigt langsom og nørdet. Dér bliver jeg tit bange for min kognition – og/eller min rygrad…

Når jeg derimod er sammen med mennesker, glemmer jeg alt det, der er svært. Jeg får energi i selskab med andre. Og selv om jeg har alt for mange planer, der resulterer i ikke at hvile nok, får jeg stadig mental energi!

Når bare jeg ikke sidder selv med arbejde, kan jeg alt.

Og nu er jeg på vej i luften. Så har jeg fri. Så kan jeg sagtens nyde at være selv. Så er jeg oven over skyerne. Så er himlen blå.

Lisbet

Jeg blev født sidst på året i 1977, så de 40 år er nået. Det har før skræmt mig mere, end det gør nu. Jeg elsker at være sammen med gode venner og familie, opleve noget nyt, rejse, hækle, lave/bygge smukke ting, spise god mad, bage og lave nye opskrifter, hoppe i trampolin, rutsje i rutsjebaner – gerne med vand, køre stærkt, svømme (om kap med fisk), læse, arbejde i haven, danse, spille spil, vinde, være i Mozambique, samarbejde for en god sag, undervise og at dele liv med min dejlige mand, Kurt, som jeg har været gift med siden år 2000. Jeg fik konstateret MS i 2002, og vi valgte børn fra nogle år efter, da jeg de første 5 år efter diagnosen var meget svag af MS. I 2009 til 11 var vi i Mozambique for at bygge landbrugsskole. Nu er vi rejst herned igen. Her på bloggen skriver jeg om dét, der optager mig, og de både gode og svære sider af mit liv med MS.

Skriv kommentar