Skal vi få det sidste barn?

Mai Britt åbnede en dialog, jeg lykkeligt havde fortrængt. Efter to børn, og konstant hårdt arbejde i 4.5 år, havde jeg på ingen mulig måde tænkt, at det måske kunne blive realitet at tænke på et tredje barn. Tag endelig ikke fejl. Jeg elsker mine børn, og jeg elsker børn. Men et tredje barn virker bare uoverskueligt i en forvejen presset hverdag.

Nå – tilbage til Mai Britts og min samtale. Mai Britt er jo en dame med lidt ekstra år på bagen end jeg, så hvis det skal være, så skal det dælme også være nu. Den dialog blev hurtigt til en monolog, hvor Mai Britt fint argumenterede for, hvorfor vi burde få et 5 medlem af familien. Argumenterne fandt dog ikke yderligere indpas hos mig, og derfor afslog jeg med det samme. Det tredje barn betyder en større bil (når vi får en), lejligheden bliver pludselig meget mindre, Mai Britt skal på barsel igen, hvilket betyder, vi stadig kun har min indkomst, hvilket er på fjerde år nu, og det kan snart mærkes, samt friheden ved ikke altid at skulle tænke kroner og øre, snart ville være rar at eje. Den sidste sætning blev meget lang, og jeg bliver helt forpustet ved at læse den igennem igen. Men det gør et tredje barn altså også, så lige nu er der intet besluttet eller afsluttet endnu.

Martin

Jeg er 32 år gammel og bor på Nørrebro med min kæreste og 2 små børn. Til daglig arbejder jeg som skolelærer i København, hvor jeg underviser børn og unge. Jeg har altid levet et aktivt liv, hvor fodbold har fyldt rigtig meget, da jeg har en baggrund som elitefodboldspiller. Jeg fik stillet MS diagnosen i 2008, men jeg lever et helt normalt liv som alle andre, “normale” mennesker. Følg mit liv, beskrevet herinde på bloggen, hvor jeg blandt andet vil skrive om mit liv som far, kæreste, og en stadig forholdsvis ung mand med MS. Man er altid velkommen til at skrive kommentarer i kommentarfeltet.

2 Kommentarer

  1. Henrik Wessmann

    NÅR I har besluttet jer for en mere så får I tvillinger :-)

  2. Der er tvillinger i familien, plus Mai Britts relative høje alder, er der bestemt muligheder for det :-/

Skriv kommentar