Vægttab

14 kilo lettere, siger vægten. Det betyder, at jeg er under 100 kilo for første gang i 5 år. Jeg gik i gang med min KETO-kur i januar, hvor jeg tabte mig 5 kilo på 3 mdr. Det var slet ikke nok (kunne jeg se i spejlet), og derfor begyndte jeg for første gang, at interessere mig for mit kalorieindtag. Det gav mig virkelig et nyt nuanceret billede af, hvad jeg propper i munden.

Jeg har brugt en app, som er med til at kunne visualisere mit kalorieindtag. Det er meget virksomt på mig. Appen medregner dagens motion, og jeg rapporterer, hvad jeg har spist. På baggrund af et ønsket vægttab, kan den indregne, hvor meget jeg må spise om dagen, så jeg får succes på badevægten. Det betyder ofte, at jeg faktisk er i stort kalorieindtag bagud om aften, og kan så forsøde tilværelsen med lidt lækkert, og stadig tabe mig.

Nu bruger jeg ikke appen mere, for nu har jeg styr på, hvad de forskellige ting jeg propper i munden indeholder. Det gør at jeg spiser meget mindre, for jeg kan mærke på min krop, at den ikke har brug for så meget, som jeg før har troet. De bukser jeg kunne passe for 5 år siden er fundet frem igen, og det har betydet mig for mine knæ også. Jeg nyder virkelig den slanke linje, og skal ikke tilbage, til de vaner jeg engang havde.

 

Martin

Jeg er 32 år gammel og bor på Nørrebro med min kæreste og 2 små børn. Til daglig arbejder jeg som skolelærer i København, hvor jeg underviser børn og unge. Jeg har altid levet et aktivt liv, hvor fodbold har fyldt rigtig meget, da jeg har en baggrund som elitefodboldspiller. Jeg fik stillet MS diagnosen i 2008, men jeg lever et helt normalt liv som alle andre, “normale” mennesker. Følg mit liv, beskrevet herinde på bloggen, hvor jeg blandt andet vil skrive om mit liv som far, kæreste, og en stadig forholdsvis ung mand med MS. Man er altid velkommen til at skrive kommentarer i kommentarfeltet.

Skriv kommentar